Oversikt over våre helsetjenester

 
 
rawpixel-com-472352.jpg

Aleris sykehus og røntgen Agder

Aleris er et av Skandinavias ledende private helse- og omsorgsforetak med virksomhet i Sverige, Norge og Danmark. I Norge har vi sykehus- og røntgentjenester, tjenester innen psykisk omsorg, barnevern samt tilbud for eldre og funksjonshemmede. Aleris eies av Investor, har ca 11 000 medarbeidere og omsetter for 10 milliarder svenske kroner.

Telefon Sykehus: 380 49 920 Telefon røntgen: 22 43 43 43

 
 
jesper-aggergaard-495757.jpg

Kiropraktikk og trening

HVA BEHANDLER VI?

Feilfunksjon og smerte i nerve-, muskel-, og skjelettsystemet er det vanligste helseproblemet i den norske befolkning. Kostnadene dette medfører er enorme både for den enkelte og for samfunnet – Ryggsmerter er den enkeltlidelse som «plager flest og koster mest». Våre kiropraktorer har alle en tverrfaglige kompetanse som gir deg et unikt behandlingstilbud. Om vi ikke kan hjelpe deg henviser vi deg videre. Vårt mål er et liv i bevegelse og vi håper vi kan hjelpe deg med dette.

Er du usikker på om vi kan hjelpe deg med dine plager eller ikke, kan du ringe oss eller sende en forespørsel via linken «Kontakt oss». Da får du snakke med en av våre kiropraktorer som kan gi deg et nærmere innblikk i hva vi gjør.

Telefon: 37 27 37 37

 
image liten alero.jpg

Alero Tannhelsetjeneste

Alero tannklinikk er en nyåpnet tannklinikk på Lillesand Senter.
Vi har fokus på at du som kunde skal føle deg godt ivaretatt og få behandling som er av god kvalitet.

Vi tilbyr alle vanlige tjenester for allmennpraktiserende tannleger, men har i tillegg spesialkompetanse innefor oralkirurgi (eksempelvis fjerning av visdomstenner og innsetting av implantater). 

Vi gleder oss til å ta imot nye kunder i flotte lokaler.

Telefon : 37 50 14 44